Elkészítés: Hagymánkat finomra, húsunkat, gombánkat, sonkánkat metéltre vágjuk.
Megkeressük jól bejáratott teflonserpenyőnket, kevés olajat öntünk bele, beledobjuk a vöröshagymát és a bélszínt. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk és borsozzuk. Addig pirítjuk-pároljuk, míg a gomba roppanós nem lesz, akkor nyakon öntjük a brandyvel hígított alkohollal, meggyújtjuk, majd lángjaink hamvadtával az előmelegített burgundi mártásba belekeverjük a sonkát, ráöntjük a húsra, összerottyantjuk, és már mehet is az asztalra.
Körítsük némi krokettel és tetemes mennyiségű testes vörösborral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.