Elkészítés: A rózsáira szedett karafiolt sós vízben félig főzd meg. Egy tűzálló tálad kenj ki margarinnal, a csirkecombokat vágd ketté - vagy több darabba, rakd tele a tál alját, és kissé sózd meg. A félig főtt karfiol rózsákkal fedd be a hús. A margarint olvaszd fel, keverd bele a lisztet, kicsit piritsd (mint a rántást), majd keverd hozzá a tejfölt. Addig higítsd vízzel, amíg méz sűrűségű nem lesz (ez a besamel). A besamelt öntsd rá a karfiol tetejére úgy, hogy teljesen fedje be, és szórd meg sóval és őrölt szerecsendióval. Takard be a jénai tetejével vagy alufóliával. Tedd sütőbe, és kb. 30-40 percig süsd. Párolt rizzsel kínáld.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.