Elkészítés: A pulykahúst felszeletelem, kiklopfolom, zúzott fokhagymával bedörzsölöm, egymásra rakom a szeleteket. Fóliával lefedem az edényt, és a húst 1 napig hűtőben érlelem.
Felhasználás előtt a szeleteket besózom. Sajtból, füstölt kolbászból, őrölt köménymagból, pirospaprikából 1 nyers tojással masszát készítek, és a húsokra kenem. Feltekerem a szeleteket, megforgatom lisztben,
felvert tojásban, zsemlemorzsában, és forró olajban kb. 10 perc alatt kisütöm.
Burgonyapürével körítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.