Elkészítés: A lekvárt pár kanál forró vízzel simára keverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. A 4 tojás fehérjét kemény habbá verjük, félretesszük. A tojások sárgáját a cukorral habosra kavarjuk, az olajat, majd a pohárka joghurtot is hozzákavarjuk. A lisztet és a lekvár-kókusz keveréket felváltva, kanalanként a tojásos masszához adagoljuk, míg mindkettő elfogy. A tojashab felét a masszához adjuk, majd a másik felét már óvatosabban forgatjuk bele a tésztába. Forró sütőben, kivajazott-lisztezett tepsibe simítjuk, és tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.