Elkészítés: A 4 tojássárgáját 11 evőkanál cukorral, 2 evőkanál kakaóval és 4 evőkanál vízzel kikeverjük, majd hozzáadunk 11 evőkanál olajat, majd 15 evőkanál lisztet, a sütőport, végül beleforgatjuk a tojások habbá vert fehérjét. Tepszibe öntjük. A túrót 4 evőkanál búzadarával, 1 csomag vaníliás cukorral, 20 dkg kristálycukorral és 1 egész tojással jól eldolgozunk, golyókat formálunk belőle, és beleszórjuk a tésztába, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.