Elkészítés: A tálba szitált liszhez adjuk a vaníliás cukrot, a cukrot, a sót, a tojásokat, az 1 evőkanál olajat, majd kevés folyadék hozzáadásával csomómentesre és simára keverjük a palacsintatészta hozzávalóit. Fokozatosan és a kellő sűrűség eléréséig adjuk hozzá a többi folyadékot, majd legalább 25-30 percig pihentetjük.
A sütés megkezdése előtt keverjük bele a bodzavirágokat, majd kisütjük a palacsintákat. Háromszög alakúra hajtogatva, fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.