Elkészítés: A megtisztított csirke bőrét fellazítjuk, és a bőr meg a hús közé hajszálvékony, húsos szalonnaszeleteket dugunk. Ugyanígy a csirke hasüregét is szalonnaszeletekkel béleljük ki, de oda még megtisztított, nagy cikkekre vágott alma is kerül. Csak akkor sózzuk meg a csirkét, ha a szalonna nem elég sós. Végül a csirkét kívülről bevajazzuk, tepsibe vagy tűzálló tálra fektetve forró sütőben megsütjük. Fél órát legalább lefedve sütjük, utána eltávolítjuk a fedelet vagy fóliát, és szép pirosra sütjük a csirkét. Tálaláskor a benne párolódott almát rakjuk a pecsenye köré.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.