Elkészítés: Kockára vágjuk a szalonnát és megsütjük. A szalonna zsírjában, hozzáadva kevés sertészsírt, megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Beletesszük a vékony csíkokra vágott májat. Borssal, majoránnával és petrezselyemzölddel fűszerezzük.
Ha megpuhult, a tűzről levéve, tojással megkötjük, s az egészet áttörjük. Sózzuk, és az összezúzott fokhagymára öntött langyos víz leszűrt levével jól összedolgozzuk.
A húst 10 egyforma szeletre vágjuk, jól kiverjük, megsózzuk, majd rákenjük a májpürét. A szeleteket felgöngyöljük, zsineggel összekötjük, szalonnaszeletekbe burkoljuk, és forró olajban megsütjük.
Sült hasábburgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.