Elkészítés: Előkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, a tarján az inas részeket bevagdossuk, megszórjuk sóval, grill fűszerkeverékkel és durvára őrölt borssal. A karaj és tarja szeleteket egy tálba tesszük, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje, majd 24 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.
A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk. A burgonyát hasábokra, a hagymákat félkarikákra vágjuk. A burgonyát bő olajban megsütjük.
A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.
A megsült húst a sült burgonyával, a házi csalamádéval és a lilahagymával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.