Elkészítés: Gőz fölött felolvasztjuk a margarint. Beletesszük a cukrot, a tortabevonót, megvárjuk, hogy elolvadjanak. Ezután hozzáadjuk a villával egy kicsit felvert tojást. Beleöntjük a pudingport és a darált diót.
5-10 percig tovább főzzük a gőz fölött.
Ha levesszük, beletördelünk 3 db tortalapot. Jól összekeverjük. Egy őzgerincformát kibélelünk fóliával, a masszát beleöntjük. Lefedjük egy méretre vágott tortalappal, ráhajtjuk a kilógó fóliát. Hideg helyre tesszük, ha jól kihűlt, hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.