A borjúszeletet megsózzuk, megtűzdeljük szalonnával, majd forró vajban megpároljuk, hozzáöntünk egy kevés tejfölt, citromhéjjal ízesítjük, majd elpároljuk a levét. Utána tegyük a húst egy másik edénybe, a levéhez öntsünk kevés lisztet, pirítsuk meg, kevés tejfölt adjunk hozzá, és eresszük fel finom húslével. Ezután adjuk hozzá a vagdalt sóskát, főzzük meg, és törjük át szitán. Tegyük tányérra a húst, öntsük le a sóskamártással. Igy tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.