Elkészítés: A felaprított hagymát megfuttatjuk az olajon. Rádobjuk a karikákra vágott kolbászt. és együtt pirítjuk 1-2 percig. Lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a paprikát. Felöntjük 1,5-2 l vízzel. Beletesszük a borsót, a babot és a zúzott fokhagymát. Nagy lángra állítva a többi fűszerfélét is hozzáadjuk. Amíg a borsó és a bab megpuhul, elkészítjük a habarást a tejföl, a liszt, a citromlé és a mustár keverékéből. Ha puhák a zöldségek, merünk a levesből a habarásba, majd az egészet beleöntjük a levesbe. Forrás után még néhány percig kis lángon forraljuk, azonnal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.