Elkészítés: Egy nagy fazékban vizet forralok, és kifőzöm benne a tésztát.
Miközben fő a tészta, elkészítem a májas-borsós ragut. A májat megtisztítom, nagyobb darabokra vágom. A serpenyőbe kevés olajat öntök, beleteszem a májat, átforgatom, és hozzáadom a zöldborsót is. Fedő alatt puhára párolom őket. Vizet nem teszek alá, mert a borsó enged annyit, amennyi szükséges. A fokhagymát összenyomom, és közben azt is a serpenyő tartalmához adom. Amikor a máj és a borsó megpuhult, hozzáadom a tömlős sajtot, a tejfölt, sót, borsot, kicsiny szerecsendiót, majorannát. Összeforralom, míg a sajt elolvad és a tejföllel homogén elegyet alkot. Ha kell, utóízesítek.
A kifőtt tésztát a mártáshoz adom, összeforgatom. Frissen vágott petrezselyemzölddel szórom meg a tetejét, és még melegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.