Előkészítés: A salátát leveleire szedjük, megmossuk, lerázzuk róla a vizet. A fügéket megmossuk, félbevágjuk.
Elkészítés: A fügéket kb. 15 percig gőzön pároljuk. Levesszük a tűzről és félretesszük, hagyjuk kihűlni. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megpároljuk. Hagyjuk kihűlni. Összekeverjük egy tálban az olajat, az ecetet, a kaprot és a borsszemeket. A salátaleveleket egy nagy tálon elrendezzük, a halszeleteket ráhelyezzük. Meglocsoljuk az elkészített mártással. Körberakjuk a fügékkel, és karikára vágott citrommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.