Elkészítés: Elkészítjük a tésztát a tojások sárgájából, a tejből, a lisztből, sózzuk, majd hozzákeverjük a keményre felvert tojásfehérjehabot.
A sárgarépát, a cukkinit, a póréhagymát és a parmezánt hozzákeverjük a tésztához, majd hozzáadjuk az olívaolajat is.
A pulykamellet szeletekre vágjuk, kissé kiklopfojuk, fűszerezzük, lisztbe forgatjuk, belemártjuk a zöldséges tésztába, és forró olajban aranysárgára sütjük.
Fokhagymás, borsos tejföllel tálaljuk. Köretként salátát vagy burgonyapürét is adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.