Elkészítés: A tejet meglangyosítjuk, a vaníliás cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat, és egy üvegtál tál aljára pakoljuk őket, majd a gesztenyemasszát ráreszelünk.
A csokit gőz felett megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel úgy, hogy öntet sűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget, majd a felvert tejszínt rákenjük. A tetejét elsimítjuk, és a maradék olvasztott csokival meglocsoljuk.
Néhány órára hűtőbe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.