Elkészítés: A diót durvára megvágjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk, átszűrjük.
2 tepsit kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A margarint habosra keverjük előbb a porcukorral, majd a citrom levével és reszelt héjával. Egyenként hozzáadjuk a 4 tojássárgáját. Apránként beledolgozzuk a lisztet és 1 csipet sót (jól formálható, lágy tésztát kapnunk).
Diónyi nagyságú golyócskákat formálunk belőle, tojásfehérjébe mártjuk és a dióba hempergetjük őket. A tepsire sorakoztatjuk, és ujjheggyel mindegyik tetejét egy kissé benyomjuk.
Kb. 20 perc alatt szép világosra sütjük. Még melegen egy kevés barack- vagy egyéb savanykás lekvárt pöttyintünk a kis kráterekbe. Kiadós, sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.