Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a végén a kókuszreszeléket. Kb. 50 perc alatt készre sütjük egy nagyobb tepsiben.
A krémhez a csokoládét összetörjük, és hozzáadjuk a felmelegített tejszínt, majd jól elkeverjük, míg a csoki felolvad. Lehűtjük, hűtőbe tesszünk néhány órára, és a végén habosítjuk.
A tésztát 3 részre vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tetejét megszórhatjuk kókuszreszelékkel.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.