A húst sózzuk és borsozzuk meg, dörzsöljük be a felaprított kakukkfűvel. Az olajat hevítsük fel egy serpenyőben, és pirítsuk ebben a húsok mindkét oldalát kb. 2-2 percig, majd tegyük a sütőbe,
és süssük készre 160 fokon.
Gyúrjuk meg a tésztát a hozzávalókból, majd egy tésztagép segítségével készítsünk belőle metéltet. (Ha nincs gépünk, nyújtsuk ki nagyon vékonyra, majd csíkozzuk fel).
Forraljuk össze a sajtot a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk meg. A brokkolit dobjuk forrásban levő sós vízbe pár percre, majd jeges vízbe szedve hűtsük le. A tésztát főzzük meg sós, forrásban lévő vízben félig . Tegyük bele a sajtmártásba, és ott fejezzük be a főzését. Tálaljuk a csirkét felszeletelve a tészta mellé, és a brokkolirózsákkal díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.