Elkészítés: Megfőzzük a brokkolit és a meghámozott burgonyát sós vízben. Egy tálba tesszük őket, majd hozzáadjuk a nyers, felvert tojást, vízben áztatott és kifacsart zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát és az ízlés szerint adagolt fűszereket. Összedolgozzuk a hozzávalókat, majd pihentetjük pár percig. Később kis pogácsákat formázunk belőle, zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe tesszük őket ujjnyi távolságra egymástól. 30 percig sütjük 140 fokon, majd megforgatjuk, és készre sütjük. Húsokhoz köretként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.