Elkészítés: A rózsáira szedett brokkolit roppanósra pároljuk, majd a brokkoli párolólevét felhasználva megfőzzük a tésztát.
A margarinon megpároljuk az apróra vágott hagymát. A tojást, a tejjel és a liszttel csomómentesre keverjük, ráöntjük a hagymára, majd félig besűrítjük és ételízesítővel, borssal, korianderrel fűszerezzük. Ezután beletesszük a kockára vágott sonkát, hozzákeverjük a párolt brokkolit és a leszűrt tésztát.
A szilikon- vagy fémtepsi alját vékonyan bekenjük margarinnal, beleöntjük a brokkolis-sonkás tésztát, és 200 Celsius-fokon megsütjük. Mielőtt készre sülne, rászórjuk a reszelt sajtot.
Tálalás előtt a tetejét csíkokra vágott
póréhagymával vagy apró kockára vágott kaliforniai paprikával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.