Elkészítés: A húst egy kicsit klopfolom, nem túl vékonyra, picit sózom. Megfőzöm a tojásokat, beáztatom a zsemléket.
Elkészítem a tölteléket: a fenti hozzávalókat összeaprítom és összekeverem.
Egy olyan tepsit kenek ki olajjal, amelyben a hússzeletek egymás mellé jól elférnek, nem ragadnak majd össze.
Belevágom a hagymákat, a paprikát és a paradicsomot, kb. fél dl vizet is öntök a tepsibe. Ezekre fektetem a hússzeleteket.
Mindegyik hús tetejére teszek 1-1 adag búbot a töltelékből, egyenletesen elosztva, hogy a húsokat befedje. Végül rászórom a durvára reszelt sajtot.
Közepes erősségű sütőben kb. fél óra alatt pirosra sütöm /nem szükséges alufólia a tetejére/.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.