Elkészítés: A csirkét a fűszersóval behintem, majd bedörzsölöm és félreteszem. A vöröshagymát megtisztítom és karikákra vágom. A tejfölt simára keverem az olajjal, majd ízlés szerint őrölt borssal ízesítem. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal.
A tálba helyezem a befűzerezett csirkét, ráteszem a hagymakarikákat, meglocsolom az ízesített tejföllel. Végül reszelt sajtot szórok rá. A tálat alufóliával letakarom és forró sütőbe teszem. Ha a hús már puha, leveszem az alufóliát, és még további 10 percig a sütőben hagyom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.