Elkészítés: A csirkét a fűszersóval behintem, majd bedörzsölöm és félreteszem. A vöröshagymát megtisztítom és karikákra vágom. A tejfölt simára keverem az olajjal, majd ízlés szerint őrölt borssal ízesítem. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal.
A tálba helyezem a befűzerezett csirkét, ráteszem a hagymakarikákat, meglocsolom az ízesített tejföllel. Végül reszelt sajtot szórok rá. A tálat alufóliával letakarom és forró sütőbe teszem. Ha a hús már puha, leveszem az alufóliát, és még további 10 percig a sütőben hagyom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.