Elkészítés: A kiflik két végét levágjuk, a belét fakanál nyeléel kinyomkodjuk, és tejbe áztatjuk. A kolbászt apróra vágjuk, és a paradicsompürével, a reszelt sajttal, a fűszerekkel, a finomra vágott vöröshagymával és a kinyomkodott kiflibéllel alaposan összedolgozzuk. A masszát a kiflii üregébe nyomkodjuk. A megtöltött kifliket sütőpapírral borított tepsire rakjuk, vízzel megspricceljük, és forró sütőbe toljuk. 200 fokon, 8-10 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.