Elkészítés: A ledarált bacont és csirkemellet összekeverjük a vízben megáztatott, kicsavart zsemlével és a tojással, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Szalámi vastagságú hengert gyúrunk belőle. Olajjal kikent tepsiben a tetejét is beolajozva pirosra sütjük. Miután megsült, kihűtjük. A megfőtt átpasszírozott burgonyát összekeverjük 2 tojással és a reszelt sajttal, majd fűszerezzük sóval, borsal és csipet szerecsendióval. Ezzel a masszával bevonjuk a kihűtött húsrudat, vissza tesszük a tepsibe, meglocsoljuk az olvasztott margarinnal, és aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.