Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük.
A combokról a bőrt leszedjük, a csontot
kivesszük.
20 dkg gombát apróra vágunk, majd 2 evőkanál olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a csont helyére kenjük, és fogvájóval összetűzzük. Grill fűszerkeverékkel bedörzsöljük, és 3 evőkanál olajon átsütjük, mindig csak kevés vizet aláöntve, puhára pároljuk. Kiszedjük a zsiradékból és kihűtjük.
A tésztát 2 mm vastagságúra kinyújtjuk, akkora darabokra vágjuk, hogy a húst becsomagolhassuk vele. Tepsibe tesszük, tetejét tojással megkenjük, és forró sütőben ropogósra sütjük.
A visszamaradt zsiradékban 30 dkg apróra vágott gombát megpirítunk, megszórjuk 1 evőkanál liszttel, 2 dl tejjel felengedjük, sózzuk, borsozzuk, majd 2 dl tejszínnel vagy tejföllel dúsítjuk, jól összeforraljuk.
A bundás csirkecombokat a gombamártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.