Elkészítés: A sózott, vajjal megkent csirkecombokat kiolajozott tepsibe rakjuk, és sütőbe téve ropogósra megsütjük.
Előtte néhány órával összegyúrjuk a lisztet a vajjal, egy csipet sóval, a tojással és annyi hideg vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk.
Hideg helyen pihentetjük, majd késfok vastagságúra nyújtjuk, s téglalap alakú lapokat vágunk belőle. Ezekbe a langyosra hűlt csirkecombokat
egyenként becsomagoljuk.
Sütőlemezre egymás mellé fektetjük, tetejüket egész nyers tojással megkenjük, és forró sütőben ropogós pirosra sütjük.
Vegyes saláta, illetve gombaragu illik hozzá köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.