Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és még forrón áttörjük. Amikor kihűlt, megsózzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük, majd a tojással meg a liszttel összegyúrjuk. A kolbászt 3-4 centis darabokra vágjuk. A burgonyás masszából olajos kézzel annyi gombócot formálunk, amennyi kolbászdarabkánk van. A gombócokat egyenként tenyérrel kissé ellapítjuk, egy-egy kolbászt ráfektetünk és becsomagoljuk. Bő, közepesen forró olajban megsütjük. Szalvétára szedve lecsöpögtetjük, végül forrón tálaljuk. Savanyúságot, salátát kínálunk hozzá.
Elkészítési idő: 1 óra 15 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.