Elkészítés: A krumplit megpucolom és nyersen lereszelem. (Ha van otthon turmixgép, akkor felkockázva leturmixolom, így gyorsabb és egyszerűbb.) Az edényt kicsit megdöntöm, és az összegyűlt levet leöntöm róla. Közben a hagymát apróra vágom, kevés olajon megpirítom, majd a krumplihoz keverem. A tojásokat szétválasztom, a sárgáját a krumplihoz teszem. Majd jöhet hozzá a liszt, a sütőpor, só és legvégül a felvert tojásfehérje. Annyi lisztet kell hozzátenni, hogy sűrű tésztát kapjunk. Evőkanállal forró olajba szaggatom, és aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.