Elkészítés: Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet egy kelesztőtálba szitáljuk, közepébe ütjük a tojásokat, beletesszük a sót, a cukrot, a megkelt élesztőt, és a maradék langyos tejjel megdagasztjuk. Lezárjuk a tál fedelével, és duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett felületen finoman átgyúrjuk, és 20×30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük.
A tetejére valókat együtt krémesre keverjük, és a tésztára simítjuk. Fél órát még hagyjuk kelni a tepsiben.
200 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük, kb. 40 perc alatt lett kész. Sütés közben,a vége felé takarjuk le alufóliával, nehogy megégjen a teteje.
Porcukorral meghintve kínáljuk. Jó étvágyat a sütihez!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.