Elkészítés: A tyúkot szokásos modon feldaraboljuk. A májat félretesszük. A tyúk zsírját /ami gyönyörű sárga színű/ kisütjük, és egy hagymát kockára vágva megdinsztelünk rajta. A tyúkot beletesszük, és egy kis vizzel felöntjük, sózzuk. Ha nagyon öreg a tyúk, akkor kb. 2 órát is kell főzni. Mindig öntsünk alá kevés vizet, hogy oda ne égjen.
Közben a krumplit megpucoljuk, 4 felé vágjuk, a hagymát pedig kb. 3-4 mm-es karikákra szeljük. Amikor a hús már puha, rátesszük a májat, a krumplit és a hagymát, fedő alatt tovább főzzük, amig a krumpli megpuhul. Ilyenkor már nem hagyjuk magára, óvatosan kevergetjük néha, hogy le nem kapjon. A lényeg az, hogy víz ne legyen rajta, úgymond zsírjára főzzük. A legvégén megszórjuk ízlés szerint őrőlt borssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.