Elkészítés: A gombát szeletelem, a répákat aprítom, a vöröshagymát finomra vágom, a fokhagymát összezúzom.
Felhevített olajra dobom a vöröshagymát, a zöldségeket és a fokhagymát, pár percig magasabb hőfokon együtt dinsztelem. Rádobom a gombát, kb. 1-2 percig együtt párolom. Meghintem liszttel, átkevergetem, őrölt paprikát szórok rá, felengedem kb. 1,2 l vízzel. Sózom, borsozom, a fűszerekkel ízesítem. Félidőben a kockázott burgonyát is hozzáadom, együtt főzöm puhulásig, közben hozzákeverem a tejszínt.
A tojásból és lisztből galuskatésztát keverek, a forró levesbe mártott kiskanállal beleszaggatom, a végén megszórom bőven aprított petrezselyemmel, és rövid idő alatt tálalom.
Pár csepp citromlevet is adhatunk hozzá a végén!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.