Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A tejfölt kikeverünk egy egész tojással, kicsit megsózzuk, borsozzuk, ízlés szerint zöldfűszerrel ízesítjük.
A karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk, forrásban lévő vízbe dobjuk 3-4 percre, majd lecsöpögtetjük. Néhány krumplit megpucolunk, vékony karikára vágjuk.
Kivajazunk egy nagyobb tepsit vagy jénait, alulra lefektetjük a krumplit. Erre jön egy réteg karikára vágott vöröshagyma, majd a karfiol. Most kicsit sózunk, borsozunk, meghintjük kockára vágott baconnel, majd mindezt nyakon öntjük a kikevert tejföllel. Ráadásnak a tetejére mehet bőségesen reszelt sajt.
Letakarva kezdjük sütni, a végén levesszük a tetőt, hogy rápiruljon a sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.