Elkészítés: A tésztához egy tálban összevegyítjük a lisztet a vaníliás cukorral, a szódabikarbónával és a kakaóval. Egy másik tálban habosra
keverjük a cukrot a tojással, hozzáadjuk az olajat és a tej felét. A száraz hozzávalókat kissebb adagokkal vegyitjük a nedves hozzávalókhoz, és apránként adagoljuk hozzá a tejet.
A töltelék hozzávalóiból sima krémet keverünk.
A tésztamasszát 20x30 cm-es kikent sütőformába öntjük, megszórjuk mazsolával, majd a túrókrémet rákanalazzuk, de nem összefüggően.
Előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük, majd amikor szilárdulni kezd a tészta, a hőt csökkentjük. A formában hagyjuk kihűlni, hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.