Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztát vágjuk fel 4 egyforma darabra. A 2 camembert-t vágjuk félbe. A diót daraboljuk fel.
Mindegyik tészta közepére helyezzünk rá 1-1 fél camembert-t, majd a széleit összefogva formázzunk belőlük batyukat.
Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük egymástól kicsit távolabb a tésztabatyukat. A tojást verjük fel egy villával, majd kenjük le vele a tésztát. Ezután szórjuk meg a darabolt dióval.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd tálaljuk. Ízlés szerint salátát is kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.