Elkészítése: Elkészítjük a spenótot (több fokhagymával,mintha fõzelékként rnnénk), belekeverjük a tojássárgáját, majd hagyjuk kihûlni. Közben besamelmártást készítünk (ebbe is nyomjunk pár gerezd fokhagymát, ízesítsük sóval, borssal). Szórjunk a spenótba néhány evőkanál zsemlemorzsát, hogy besûrítsük. Habzsákkal vagy kiskanállal a canelloniba töltjük, amelyeket a margarinnal kikent tepsibe vagy jénaiba fektetünk. Tetejüket megkenjük sûrített paradicsommal,leöntjük a besamelmártással, jó sok sajtot reszelünk rá, és közepesen meleg sütõben kb.25-30 percig sütjük. Ha nagyon pirul a sajt a tetején,fedjük le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.