Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, utána a mascarpone sajttal alaposan összedolgozzuk. A zselatin lapokat beáztatjuk hideg vízbe, közben az 1 dl vízből és az instant kávéból kávét főzünk. Még forrón belekeverjük a zselatin lapokat, utána hozzáadjuk a brandyt. A tejszínt keményre felverjük, óvatosan összekeverjük a tojásos mascarponéval. A tortát kapcsos formában állítjuk össze. A tortalapot meglocsoljuk a kávés keverékkel , rákenjük a krém 1/3-át, erre lap, meglocsoljuk a kávés keverékkel, rákenjük a krém 1/3-át, lap, meglocsoljuk a kávés keverékkel, és megkenjük a maradék tortakrémmel. A tetejét megszórjuk valódi kakaóporral. Minimum 1 órára mélyhűtőbe tesszük, majd kivesszük a tortaformabol. Ezt a tortát lehet fagyasztóban sokáig tárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.