Elkészítés: A tésztát sós, olajos vízben főzni kezdem.
A szalonnát apró kockákra vágom, és egy serpenyőben pirítom, míg ki nem engedi a zsírját. Ekkor mehet bele a felaprított hagyma és sonka. Amikor kicsit összesültek, mehetnek a fűszerek, az oregano és a kakukkfű, majd ráöntöm a tejszínt. Addig hagyom a tűzön, míg a tejszín nem sűrűsödik be egy kicsit. Ha már megfelelőnek találjuk, levesszük a lángot, és belekeverünk a szószba 1 nyers tojást is, hisz így kapunk hamisítatlan olasz ízt a tányéron!
Ekkorra már biztos kész lesz a tésztánk, leszűrjük, mehet egy adag tészta a tányérba és rá a carbonara.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.