Elkészítés: Összemorzsoljuk a kekszet (zacskóban sodrófával 1 perc alatt kész), egy kicsit félreteszünk belőle a torta oldalára, a többit összekeverjuk a kissé meglangyosított vajjal. Kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk, ez a cheese cake alapja. Mixergéppel felverjük a krémsajtot a porcukorral, a tejszínnel, a citromhéjjal, a tojássárgájával és a vaníliás cukorral, egészen addig, amíg kemény habot kapunk. Ráöntjük a kekszalapra, és betesszük a hűtőszekrénybe 1/2-1 órára, hogy még jobban megszilárduljon. Ezután késsel óvatosan körbevágjuk, majd levesszük a kapcsos részét. Tálra csúsztatjuk a tortánkat, a tetejére kenjük a sűrű gyümölcslekvárt. Az oldalát behintjuk a maradék kekszmorzsával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.