A darálthúst átmosom, majd kevés zsiradékon fedő alatt párolom. Fűszerezem sóval, őrölt fekete borssal, ételízesítővel és egy kis őrölt köménymaggal.
Ha félig puha a darálthús, ráteszem a sűrített paradicsomot és a ketchupot, hogy kissé édesítse az ételünket.
Ráöntök kb. 1-2 dl vizet, hogy még puhább lehessen a hús.
Amikor már készen vagyunk a párolással, ráöntjük a konzerv babot lével együtt, majd készre párolom.
A rizst megpirítom az olajon és rászórom a sót. Amikor üveges a rizs, akkor ráöntök 1 liter forró vizet, majd fedő alatt, sűrű kevergetés mellet főzöm. Amikor már az összes vizet elfőtte, akkor lezárom a gázt, de a fedőt rajta hagyom, hogy még puhulhasson a rizs a gőz alatt.
Kettő kisebb merőkanál rizst merek a tányérra, majd rámerem a chilis babos húst!
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.