Elkészítése:
1. A marinád: Tegye a hozzávalókat egy tálba, keverje addig, amíg egy híg pasztát nem kap. Miközben a húst előkészíti, hagyja állni a marinádot szobahőmérsékleten.
2. Vágja a felsált 2 cm-es kockákra, majd helyezze egy keskeny, hosszú tálba. Öntse rá a marinádot, és forgassa meg alaposan, hogy befedje a húst. Folpakkal takarja le, és éjszakára helyezze hűtőszekrénybe.
3. Ha a grill készen áll, távolítsa el a kockákat a marinádból és csepegtesse le. Szúrja a húskockákat a nyársra, és kenje be olajjal.
4. Grillezze a nyársakat direkt hő felett kb. 8-10 percig, amíg át nem sül (kb. 2-3 perc minden oldalon).
5. Időközben készítsen négy 4 db-os, alufóliába csomagolt tortillacsomagot, és grillezze direkt módszerrel magas hőfokon kb. 4 percig.
6. Vegye ki a tortillákat a fóliából, és minden vendégnek tálaljon egy nyársat, és két meleg tortillát. A húskockákat húzza le a nyársról, és tekerje a tortillába. Ajánlunk mellé egy ek. tejfölt vagy salsát.
Előkészítési idő: 15 perc + egy éjszakán át tartó marinálás
Grillezési idő: 8-10 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.