Elkészítés: A krumplit hámozzuk, lereszeljük a sajtreszelőn. Ehhez adjuk a tojásokat, a kefirt, a lisztet. Ezután ízlés szerint fűszerezzük ételízesítővel, sóval, borssal, és jól összekeverjük.
Serpenyőben olajat forrosítunk. A burgonyamasszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával kb. 1 cm vastagra nyomkodjuk. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük, majd papírszalvétára tesszük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk.
Forrón tálaljuk, mert úgy igazán finom. Tálaláskor kenjük meg jó sok tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.