Előkészítés: A cikória külső leveleit leszedjük, a többi részét folyó víz alatt gondosan megmossuk, majd felhasználásig hideg vízben tartjuk. Az almát meghámozzuk, kettévágjuk, kivesszük a magházát, majd vékony csíkokra vágjuk, és citromlével megcsepegtetjük. Az ecethez hozzáöntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
Elkészítés: A cikóriát lecsepegtetjük, szárazra töröljük, majd leveleire szedjük és kirakunk vele egylapos salátás tálat. Az almát rászórjuk a cikória tetejére és rárakjuk a diót. Megöntözzük a salátalével és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.