Tojásokat ketté választjuk a 8 db tojás fehérèböl kemény habot verünk ( habverővel , ebbe belle a 8 k kristálycukor, elkeverjük alaposan , aztán a 8k víz , ezután a tojások sárgája ,ès végül a sütöporos 8k lisz ezt màr kanállal óvatosan belle keverjük kibélelt tepsibe öntjük a tésztát ès 170 fokon kèszre sütjük . Ezután el készítjük a Citromkrémet: egy nagy vödör jó minősègü tejföl ( Magyar ) , egy xxxl elles azaz nagy db Hullala tejszin , kristálycukor, ès 2 nagy db Citrom . Elkészítèse : egy keverő tálba bele öntsük a Hullala tejszint ,amit kemény habbá verünk , ebbe bele keverjük a nagy vödrös tejfölt , kristálycukrot ( ízlés szerint ) , és a 2db citrom ki facsart levét . Ezt össze keverjük , ès a piskótánkat megtöltsük velle kívül belül ( cirom hajával ès citrom karikákkal ízlès szerint díszitsük .
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.