Elkészítés: A tészta hozzávalóit annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy nyújtható, lágy tésztát kapjunk. 3 felé osztjuk, és közepes méretű tepsi formájára 1-1 lapot nyújtunk. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon világosra sütjük.
A krémhez a lisztet először 1 dl tejjel simára keverjük, a többi tejet a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a lisztes tejhez, és tovább főzve besűrítjük. Utána ezt a főzött krémet kihűtjük.
Addig a margarint a porcukorral habosra kikeverjük, és a kihűlt krémhez hozzáadjuk. Elfelezzük, az egyik felébe 1 citrom levét és reszelt héját keverjük, a másik felébe pedig kakaóport és a csokoládét felolvasztva, kihűtve hozzáadjuk.
Az első lapra rásimítjuk a kakaós krémet, rátesszük a következő lapot. Arra a citromos krémet kenjük, ráhelyezzük a harmadik, utolsó lapot.
Gőz fölött megolvasztjuk a tortabevonót, elvegyítjük az olajjal, és bevonjuk vele a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.