Elkészítés: A kekszet lerakjuk egy tepsi aljára. Lehet 1 sorosan vagy 2 sorosan is, és 2 sorosan raktam.
A 3 tojás sárgáját kevés tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral, valamint a liszttel csomómentesen elkeverjük. A tejet felforraljuk, majd beleöntjük a masszát, lassú tűzön sűrű krémmé főzzük állandó
keverés melett. A citrom kinyomott levét hozzáadjuk és elkeverjük.
Ha félig kihűlt, rákenjük a kekszrétegre.
A tejszínt kemény habbá verjük, és rákenjük a krémre, majd befedjük keksszel az egészet.
Hűtőben legalább 4 órát pihentetjük, hogy összeérjenek az ízek és a keksz megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.