Elkészítés: A tésztához a zsírt a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojás sárgáját és a tejet. 4 részre osztjuk, kinyújtjuk, kisütjük. 2-2 lapot összeragasztunk baracklekvárral.
A krémhez a margarint a porcukorral és a citrom levével, valamint héjával összekeverjük, végül 1 tojásfehérje habját belekeverjük, vízgőz felett kicsit tovább verjük.
A krémet a 2-2 összeragasztott lap közé kenjük, porcukorral meghintjük, és kicsit állni hagyjuk, hogy a lapok puhuljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.