Vágjuk durvára a dióbelet és a kimagozott datolyát, majd gyúrjuk össze őket 1 csipet sóval. Nyomkodjuk az így kapott masszát egy sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaformába, és rakjuk a hűtőbe 20 percre.
2 Késes aprítóban dolgozzuk össze a kesudiót, a kókuszreszeléket, a citromlét, a mézet, a vaníliaaromát, a megolvasztott kókuszzsírt és 80 ml vizet. Ezután forgassuk bele a kakukkfű lecsipkedett, felaprított leveleit. Kanalazzuk a krémet a datolyás alapra, és tegyük a hűtőbe 20 percre. A négyfelé vágott fügékkel és a kakukkfű lecsipkedett leveleivel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.