Egy tálban összegyúrjuk a liszttel elkevert sütőport, a margarint, a porcukrot, a tojássárgáját és a citrom kifacsart levét és lereszelt héját. Hideg helyen 1-2 órát pihentetjük.
A tésztából kis darabokat szaggatunk, és egy deszkán ceruza vastagságú rudakat sodrunk mindből. A rudakat 4-5 cm-esre felvágjuk, és kifli alakúra hajtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk egy kis helyet hagyva közöttük.
180 fokon 10-12 perc alatt megsütjük. A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, belekeverjük az olajat, és belemártjuk a kiflik végét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.