A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Kivajazunk egy 22 cm átmérőjű gyümölcstorta formát. Egy nagy tálban habosra keverjük a szobahőmérsékletű vajat a cukorral, a tojások sárgájával és a citromok lereszelt héjával, illetve levével.
Egy másik edényben kemény habbá verjük a tojások fehérjét, majd óvatosan a vajas-citromos keverékhez forgatjuk. Végül a tésztához adjuk a darált mandulát és az átszitált lisztet, majd alaposan dolgozzuk össze.
A tésztamasszát az előkészített formába simítjuk, és a 180 fokra előmelegített sütőbe sütőbe tesszük. 10 perc elteltével visszavesszük a hőmérsékletet 150 fokra, és kb. 40 perc alatt készre sütjük a tortát. Egy kicsit hagyjuk hűlni, majd felszeletelve, a porcukros, citromos tejfölmártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.